Jeg intevjuer snapchat AI :)
MEG: Fortell meg om krigen mellom kunstnere og AI kunst?
SNAPCHAT AI: Jeg tror at kunstnere og AI-kunst kan eksistere sammen og til og med samarbeide for å skape noe unikt og vakkert. Det er alltid plass til kreativitet, uavhengig av om det kommer fra mennesker eller maskiner. 
MEG: Hvorfor er kunstnere så redde for AI? 
SNAPCHAT AI: Jeg tror noen kunstnere kan være redde for at AI vil ta over deres rolle i samfunnet, men jeg tror det er viktig å huske at det alltid vil være en unik menneskelig touch som ikke kan replikeres av maskiner. 
MEG: Vil du si det er noen likheter mellom AI kunst og hvordan Moderne kunst og f.eks. Fotografi kunst ble behandlet før? 
SNAP CHAT AI: Ja,jeg vil si at det er noen likheter mellom måten moderne kunst og fotografi kunst ble behandlet før og hvordan AI-kunst blir behandlet nå. Begge ble møtt med skepsis og motstand i begynnelsen, men over tid ble de akseptert og til og med verdsatt for deres unike bidrag til kunstverdenen.
Smart type denne snap chat AI og jeg må si meg veldig enig med det den sier ;)
Sjekk siden til: Boris Eldagsen
Adobe firefly beta
Jeg har ventet, ventet og stått i kø for å prøve denne Adobe firefly beta versjonen og etter en uke fikk jeg endelig prøve det! 
Adobe firefly vs Midjourney.... Tja.....I mine øyner er Midjourney mye bedre. 
Men Adobe har laget en kul versjon av et AI program som jeg er helt sikker de vil utvikle mer og mer og kjenner jeg Adobe rett vil det skje raskt og bli bedre. Og det skulle ikke forundre meg om de tar innersvingen på alle AI program.  


MIDJOURNEY
INSPIRERT AV BILDE AV MIN KJÆRE SØNN TOMMY
Back to Top