VÅRE

Gullungene mine <3


Veldig kjekt at du ville besøke den nye siden min. Jeg vil vise deg litt om den store interessen min som er foto, redigering og photoshop. Dele tips og triks om actions og teksturer, som jeg bruker mye på bildene mine. Jeg har en nydelig familie en mann som er min kjæreste og beste venn, vi har vært gift i 40 år og hvis noen lurer på hva som er oppskriften: er det ganske enkelt tro, håp, stahet og masse kjærlighet. Jeg har to herlige unger, et flott bonusbarn og to skjønne barnebarn, svigermor, søsken og svigerinne og en drøss med tanteunger. 

TAKK TIL BÅDE FAMILIE OG VENNER FOR HJELP OG STØTTE NYDELIGE LIV JOHANSSEN
Rune og jeg fikk lov og ta bilder av kunstneren Liv A. Johannessen. Og det ble en opplevelse vi sent vil glemme....Liv A. Johannessen hadde malt i flere år da hun fikk sin billedmessige åpenbaring og fant sitt eget kunstneriske uttrykk i en alder av 89 år. Fra 2008 - 2016 hadde hun 12 utstillinger, den siste det året hun fylte 100 år.
Liv var en ungdom på 97 år da vi fotograferte henne og hun rakk å fylle 100 år før hun døde. Hun debuterte som kunstner 90 år gammel. Hun hadde det svært travelt for det er så mange spennende ting hun må gjøre før hun tok farvel. Da vi spurte om hvordan hun hadde klart og bli så mange år?  

Var svaret : Jeg har levd livet fullt og helt, tatt imot alt jeg har vært så heldig å fått, og aldri glemt og takke Jesus for det.
Lavendelåkrer i Bulgaria
Back to Top